Online marketing megoldások

 

Az online hirdetési megoldásoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan szerezhetsz ügyfeleket. Online marketing szolgáltatásainkkal érdeklődőket, vásárlókat generálunk vállalkozásod számára, pontosan azokat az embereket érjük el, akik relevánsak..

Facebook oldalkezelés és hirdetéskezelés

A Facebook az egyik legnépszerűbb social media felület. A hírfolyamot böngészve számos reklámmal találkozhatunk. Feltűnt, hogy ezek a reklámok mindig pont olyan termékeket és szolgáltatásokat jelenítenek meg, amelyek aktuális tartalommal bírnak számodra? Egy jól programozott és beállított kampány esetén a Facebook hirdetések célzása tűpontos: csak ott bukkan fel, ahol az érdeklődésre talál. Hirdetésed jókor, jó helyen jelenik meg, ezzel pedig optimalizálhatod kiadásaidat.
Ezeket a hirdetéseket azonban agyunk idővel megtanulja szűrni és könnyedén tovább pörgetünk felettük. Itt nyer értelmet a minőségi tartalom: egy megragadó fotó célzott szöveggel, így hirdetéseink valóban célt érnek.

A Google hirdetések szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy mindannyian a legnépszerűbb keresőhöz nyúlunk, ha új ismeretekre van szükségünk, vagy éppen vásárolni szeretnénk. Legyen szó termékről vagy szolgáltatásról, a Google keresővel kezdünk.
A Google Ads (AdWords) nem más, mint egy olyan hirdetési platform, ahol célzási beállításokkal és a keresési kulcsszavakkal tudjuk elérni a célcsoportodat. A megadott kulcsszavak azok a kifejezések, amelyekre – egy jól összeállított kampány esetén – megjelenik a hirdetésed az épp keresést végző felhasználónak.
A Google Ads sikeréhez weboldalad felépítése, tartalma meghatározó. A siker érdekében weboldaladat átvilágítjuk, fejlesztjük és optimalizáljuk.